De Keuringsdienst?

De Keuringsdienst bestaat uit een groepje bevriende wedstrijdgerichte hardlopers van atletiekvereniging Av Triathlon uit Amersfoort. Het idee van De Keuringsdienst is ontstaan toen de redactie van het digitale clubblad “Lopende Zaken” ons benaderde met het verzoek regelmatig artikelen te schrijven over nieuwe of opvallende hardloopaanverwante produkten. Zodra de ‘gekeurde’ artikelen geplaatst zijn in het Digitale Magazine worden ze ook op deze site geplaatst. Naast de clubblad-artikelen plaatsen we regelmatig ook andere keuringsgevoelige items.

Heeft u ook iets te testen voor De Keuringsdienst of heeft u suggesties? Schroom niet ons dit te melden. Gewoon op deze site of ‘live’,  bijvoorbeeld tijdens de trainingen of wedstrijden! 

Hoogachtend,

Uw keurmeesters,

Martijn van Rijn, Hans Rawee, Erik van den Broek, Martijn Broekman, Michel Riemersma, Rose Minke Schure en Martijn van der Wardt.

Update:

In juni 2014, ver nadat het gros van de Keuringsdienst-artikelen zijn geschreven, is door de Keuringsdienst-oprichters besloten een webshop te openen: http://www.up-running.nl. Enkele van de door ons getestte producten zijn bij Up Running verkrijgbaar. Naast gekeurde producten als Bibbits en Thuasne compressiekousen, verkoopt Up Running ook goedkope hardloopschoenen (vanaf 55 euro) van Saucony, New Balance, Mizuno en Inov-8. Klik op de afbeelding hieronder om rechtstreeks naar de webshop te gaan.

Het team van Up Running.

Het team van Up Running.

Volg ons op Twitter: @dekeurmeesters

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s